ADJUSTR

TEAM

SERVICES

CONTACT

ADJUSTR is een erkende speler in België voor de regeling van schadegevallen voor rekening van verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en risicobeheerders.

ADJUSTR biedt verzekeraars, captives en industriëlen zijn bekwaamheid in het onderzoeken van de oorzaken en de technische oorsprong van schadegevallen, het identificeren en uitvoeren van verhaalsacties, alsmede het kwantificeren van materiële en immateriële gevolgschade.

Wij treden hoofdzakelijk op in het kader van polissen voor materiële schade, burgerlijke aansprakelijkheid en machinebreuk.

ADJUSTR streeft er bij al zijn diensten naar een hoog kwaliteitsniveau te handhaven in een constante zorg voor dialoog en transparantie.

Door hun specialisatie in de industrie en de bouw worden de deskundigen van ADJUSTR dagelijks geconfronteerd met problemen die verband houden met de bouw en de civiele techniek. Zij beschikken dan ook over ruime ervaring op deze gebieden om schade- en aansprakelijkheidsclaims te behandelen en af te wikkelen.

Tenslotte beschikken zij door hun regelmatige betrokkenheid bij de industrie over een uitgebreide kennis van industriële processen.

Dankzij haar ervaring en deze unieke kenmerken op de Belgische markt, is ADJUSTR mettertijd de bevoorrechte partner geworden van verzekeraars, tussenpersonen en risicobeheerders bij de regeling van schadegevallen in België.

Het bureau bestaat momenteel uit 2 deskundigen die internationaal en in de 2 talen van het land kunnen optreden.

Experten

Martin
Debaeke

Na zijn studies als handelsingenieur begon Martin Debaeke zijn carrière bij PriceWaterhouseCoopers op het vlak van consulting en audit. Gedurende 7 jaar werkte hij als consultant en auditor in België, waar hij een grote verscheidenheid aan opdrachten uitvoerde op het gebied van strategie- en prestatieverbetering.

In 2005 trad hij in dienst bij de Belgische Post waar hij op het gebied van project- en programmabeheer werkte.

In 2008 trad Martin in dienst bij McLarens België, waar hij dankzij een aanvullende opleiding ABR, Property, Machinebreuk and Liability claims behandelt.

In januari 2020 richtte hij samen met Philippe Lambarri het bureau ADJUSTR op.

Martin spreekt Frans, Nederlands en Engels.

Philippe
Lambarri

Na zijn studies als burgerlijk ingenieur is Philippe zijn professionele loopbaan begonnen als assistent in de hydraulische afdeling van de Universiteit van Luik.

Daarna werkte hij voor de firma Franki, destijds een bekende specialist op het gebied van diepe funderingen, civieltechnische werken en de bouwsector.

In 1998 trad Philippe in dienst bij de verzekeraar Ethias, waar hij achtereenvolgens de functie bekleedde van hoofd van de afdeling underwriting en van de afdeling schadebeheer (120 personen).

In 2010 vervoegde Philippe McLarens België waar hij zijn ruime ervaring in de bouw- en verzekeringssector kan aanwenden.

In januari 2020 richtte hij samen met Martin Debaeke het bureau ADJUSTR op.

Philippe spreekt Frans en Engels.

Activiteitsgebieden

Materiele schade

N

ABR

N

Brand

N

Alle risico's / Property

N

Machinebreuk

N

Genotsderving

Polissen burgerlijke aansprakelijkheid

N

Uitbating / na levering aansprakelijkheid

N

Productaansprakelijkheid

N

Beroepsaansprakelijkheid

N

Recall

Contact

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

ADJUSTR
Chaussée de Bruxelles 294
1300 Wavre

claims@adjustr.be

TVA : BE0466.528.824

15 + 7 =

Adjustr

ADJUSTR is een onderneming die gespecialiseerd is in de afhandeling van schadeclaims in het kader van eigendoms-, aansprakelijkheids- en machinepolissen.

Changer de langue